lunes, 17 de octubre de 2011

Inauguració Divendres 21 d'Octubre a les 23.00h"Quan treballes una peça de fusta mai sap el que en sortirà.

La fusta no es com el marbre, del que en Miquel Angel va dir, segons diuen, que per esculpir una forma nomes cal treure la pedra que sobra i que l'envolta i l'amaga dins del bloc on hi es ficada.

Quan ets davant d'un tros de fusta no saps pas que hi ha dintre. La fusta te vetes i nusos, colors i dureses diferents, que a mida que els vas descobrint et porten cap a la forma on la pròpia fusta et vol portar.

La fusta es viva, s'esquerda i canvia de color, a vegades sembla que s'enfada si no la tractes com vol.

La fusta es càlida, pot tenir un tacte aspre o pot ser com la seda. Sembla que et retorna l'afecte que hi has posat al polir-la.

La fusta fa olor, l'aroma del xiprer, del cirerer, del cedre o de la sabina son perfums inconfusibles, que el reconeixes com si els haguessis ensumat sempre.

Cada peça de fusta és única. No n'hi ha una altre que sigui igual encara que tingui la mateixa forma.

Per això m'agrada treballar la fusta".

Ramon Pou


És un honor poder tenir exposades les màgiques escultures de fusta del Ramon Pou a la nostre Galeria. Us recomenem i us convidem a tots a inaugurar el proper divendres 21 a les 23.00h aquesta sorprendent exposició. Serà un plaer poder gaudir amb tots vosaltres de les magnifiques 10 peces seleccionades. Us esperem!

No hay comentarios: