miércoles, 29 de septiembre de 2010

Sentit Sense Sentit // Montse ManceboDissabte 02 d' octubre a les 22.00h a La Pensió (bar & galeria) inaugurem exposició fotogràfica, de Montse Mancebo "Sentit Sense Sentit"

"Aquesta exposició sorgeix a partir d'un treball que vaig fer per PORCOPOLIS ( Cercle d' Arts i Ciència ficció) on em demanaven un making of...

Durant els dies que vaig passar amb ells, fent les fotos i veient-los treballar... es van començar a remoure una serie de sentiments dins meu... de caos i confusió... On haig de posar ordre...com la majoria de mortals amb les seves histories....

No pretenc que ningú entengui el que em passa pel cap, sinó que cadascú es deixi emportar per les imatges i la música i es crei la seva història..."

1 comentario:

ALBERT-BERTU dijo...

LA MONTSE FA UN GRAN TREBALL, A ON HI HA GENT QUE VEU TENDRESSA I HINA SHOTS ON ES REFLEXA, A ALTRES HI HA CRUDESSA.
EN EL PAS DEL MUNTATGE ES VEU CLARAMENT DE LES INTENCIONS DEL PERSONATGE DEL MON COTIDIA AL MON EN "FOSC" ON S'ENDINSA ,A DINS D ELA GRANJA A PRACTICAR EL JOC DE FER DE MARE DELS PORQUETS EN PLENA INTIMITAT..ALLA ENTREN LES NOSTRES VELORACIONS MES ENLLA DE LA FOTOGRAFIA,ENTRE EL MON DE LES EMOCIONS..SON LES QUE MANEN..
GRACIES MONTSE PERAQUEST TREBALL A MI MANIMA A SEGUIR A SE FANATIC D PROJECTES DE AQUEST CALIBRE SOC PUR AFICIONAT